Reviews individuele sessies coaching/counseling & Yoga

“Door in gesprek te gaan met Nanda kom je uiteindelijk bij de kern van jezelf. Op een rustige en begripvolle manier is er tijd voor alles.”(Maaike)

Toen mijn bewegingsvrijheid zowel fysiek als geestelijk beperkt werd door coronamaatregelen, ben ik begonnen met coaching- en yogasessies bij Nanda. Ze luistert erg goed en biedt vervolgens effectieve oefeningen op maat aan. Ook langdurige klachten waren na sessies met Nanda sterk verminderd of helemaal verdwenen. Ik heb er veel baat bij gehad.” (Jan)

“Ik heb de coaching sessies van Nanda als heel erg prettig en verhelderend ervaren. Ze laat je erg op je gemak voelen en straalt veel rust uit. Zij luisterde heel aandachtig naar mijn verhalen en pikte daar de belangrijke punten uit die mij weer nieuwe inzichten gaven. Ook laat zij je contact maken met je gevoel wat ik erg fijn vond. Na een sessie had ik meer rust in mijn hoofd en kon ik voor mijn gevoel weer een stapje vooruit.” (Joelle)

“Nanda stelt de goede vragen en kan goed luisteren. Fijn in combinatie met de yoga- oefeningen. Het heeft me veel inzicht gegeven.” (Det)

“Ik kan de yoga en ademhalingstherapie van harte aanbevelen. De aanpak van Nanda heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel.” (Doede)

“Ik ben dankbaar en blij dat wij elkaar ontmoet hebben. Jij hebt mij enorm geholpen, van harte dank voor alle nieuwe perspectieven en spiritualiteit die je met mij gedeeld hebt.” (Noel)

Dankzij open gesprekken tijdens de consultaties en praktische oefeningen voor thuis, heb ik meer zelfinzicht gekregen en kan ik beter met lastige situaties omgaan.” (Caroline)

“Het was heel fijn om advies te krijgen van iemand met zoveel kennis over yoga en mindfulness.”(Jessy)

“Nanda is een heel prettig en warm persoon met veel professionele ervaring.” (Mireille)

“Nanda heeft mij de handvatten gegeven om nieuwe stappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling”. (Max)

“Ik heb er erg veel aan gehad en ben ontzettend blij dat ik op deze manier weer wat verder ben gekomen.” (Christa)

“Ik heb geleerd hoe ik pijnklachten, zoals hoofdpijn en rugpijn, kan verlichten en voorkomen.” (Rianne)

“Nanda heeft mij goed kunnen helpen met spanning gerelateerde rugklachten door gerichte yoga oefeningen met mij te doen. Ze kan goed luisteren en analyseren wat er aan de hand is, en maakt gebruik van haar uitgebreide ervaring als yoga docent en counselor.” (Imke)

“Kundig en met zowel een fysieke als mentale aanpak voel je je direct veilig en goed geholpen door Nanda.”(Lieke)

“Thanks so much for just being such a sweet light the last few months. Look forward to what comes next.” (Lauren)

“Nanda is bijzonder sensitief en doortastend. Ze kan enorm goed luisteren en heeft zelf ook veel meegemaakt daardoor heeft ze veel empathisch vermogen.” (Rolant)

Ga naar Aanbod coaching & Yoga

%d bloggers liken dit: