Reviews 50 uur Yoga Verdiepingstraining

Heel leuk dat we ook echt veel op persoonlijke ontwikkeling hebben gefocust! Ik begrijp yoga beter nu, het betekent meer voor me. Het heeft een diepere betekenis gekregen. Niet alleen maar fysiek, maar juist spiritueel. Ik waardeer deze training met een 10! Ine

Veel diepgang, focus op de levenswijze van yoga, leuke combinatie ook dat er wordt ingegaan op de geschiedenis, het lichamelijke en persoonlijke. Bedankt voor deze mooie yoga ervaring! Ik heb zoveel geleerd en ga dit zeker meenemen! Celine

Fijn Nanda, dat je veel verschillende werkvormen hebt ingezet zoals zelf laten ervaren, presentaties, het werkboek, het delen van je kennis en ervaring, je zorgvuldigheid en enthousiasme. Bernadette

Ik realiseer me steeds mee dat yoga meer is dan de asana’s. En dat yoga eigenlijk een deel van mijn manier van leven is. Ahimsa en Samtosha zijn heel ondersteunend in het proces waar ik nu in zit. Ik waardeer deze training met een 10! Sanne

Lieve Nanda, bedankt voor je levenslessen, je aandacht, je kennis. Ik heb genoten. Stine

De training is zelfs nog meer dan ik ervan verwacht had. Het werkboek voegt veel toe, met name de persoonlijke vragen in groepjes bespreken. Het laatste weekend vond ik heel waardevol en persoonlijk. Veel inzichten waar ik goed verder mee kan! Ellen

Ik neem de tips van medecursisten mee in mijn yoga practice. Ik weet nu het belang van bandahs en ademhaling en heb daar meer focus op. Mandy

Wat een ontzettend mooie en verdiepende cursus. Er vallen veel puzzelstukjes neer en ik heb eindelijk de randen kunnen leggen waar ik deze in kwijt kan. Zo voelt het althans. Onwijs veel praktische inzichten en wijze lessen waar ik zin in heb gekregen om mee aan de slag te gaan! Sylvia

Ik waardeer deze training met en 10! Het heeft me veel meer gebracht dan ik had voorzien. De opbouw en de afsluitende lessen passen perfect bij elkaar. Je merkt dat Nanda ervaring heeft als docent en de tijd goed bewaakt zodat alles besproken wordt. Anna

Deze training is meer dan ik verwacht had. Fijne verhouding fysiek/ theorie, brede kennis, veel onderwerpen, dat vond ik super. Daarnaast de complete ervaring. Met de groep maar ook echt door jou. Fijn scala aan oefeningen. Marleen

Ik waardeer deze training met een 9. De balans van de hele training, Nanda’s geduld en vele inzichten. Ik deed vooral fysieke yoga. Ik wilde er ook mentaal meer mee bezig zijn en ik heb het gevoel dat ik al een aardige transformatie heb gemaakt tijdens de cursus. Rania

Nanda, ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je in deze korte periode hebt gebracht. Marcia

Dankjewel voor alle nieuwe inzichten! De fysieke lessen, de oefeningen met elkaar, je hebt zeer veel kennis, zeer constructieve feedback! Heel prettig in de omgang, goede sfeer. Natalie

Ik waardeer deze training met een 8. Vond het zeer leerzaam en een goede besteding van mijn weekend. Fijn om in een groep aan de slag te gaan. Ik ben nu nog bewuster met yoga bezig, dingen vallen meer op hun plek. Laura

Nanda, ik ben zo blij dat jij op mijn yogapad bent gekomen. Al jouw kennis is ook zo inspirerend. Zo dankbaar. Roos

Ik waardeer deze training met een 9. Ik doe eigenlijk nog steeds niet vaak yoga uit mezelf, maar de yoga wijze van leven is meer geïnternaliseerd. Ik voel me nog meer 1 en heb rust in mezelf, ook meer acceptatie en liefde naar mijzelf. Elise

De training is zoveel meer dan ik ervan verwacht had. Ik vond het heel fijn dat we zoveel theorie hebben behandeld en veel practice hebben gedaan. Ik heb echt onwijs veel nieuwe dingen geleerd over yoga en mezelf. Anne-beth

Ik doe mijn practice nu met veel meer aandacht en sta er meer bij stil wat goed voelt voor mij. Tops: De positieve sfeer die jij weet op te roepen, jouw betrokkenheid, diversiteit aan invalshoeken, heerlijke practice,…..Martina

Sommige mensen maken de wereld mooier en Nanda is er zeker 1 van! Bedankt voor je inzet en toewijding, je vriendelijkheid en bedankt voor alle wijze lessen en nieuwe inzichten. Matti

Ik waardeer deze training met een 10! Deze training oversteeg in alle opzichten mijn verwachtingen kwa kennisoverdracht, inzichten maar vooral ook kwa sfeer. Het voelde heel prettig. De fijnste training die ik ooit gevolgd heb. Harriet

Ik waardeer deze training met een 9! Het starten met een practice en afsluiten met yin was heel erg fijn! Veel autonomie, waardoor ik zoveel poses eindelijk begrijp. Het was precies een goeie mix uit practice, anatomie, filosofie en geschiedenis. Veel mooi huiswerk. Bea

Ik waardeer deze training met een 10! heb heel veel geleerd in deze training over houdingen, adem en filosofie. Echt als een verdieping ervaren. Wat een feestje om dit te mogen doen. Eline

Ik waardeer deze training met een 9! Uitgebreide informatie en stof, fijn gevoel van openheid in de lessen. Uitleg over hoe je precies je spieren en lichaam moet gebruiken in houdingen. De persoonlijke opdrachten waren mooi om elkaar, jezelf en de plek van yoga daarin te leren kennen. Fijne locatie. De zelfkeuze in huiswerk en extra samenkomen was top. Roxanne

Ik waardeer deze training met een 9! Er was een goede balans tussen theorie en praktijk. Ieder weekend was een cadeautje op zich. Ik heb echt veel geleerd en heb het idee dat ik nu een mooie basis heb om op verder te bouwen. Lydia

Terug naar Inhoud

%d bloggers liken dit: