Reviews 50 uur Yoga Verdiepingstraining

Ik waardeer deze training met een 9! Het starten met een practice en afsluiten met yin was heel erg fijn! Veel autonomie, waardoor ik zoveel poses eindelijk begrijp. Het was precies een goeie mix uit practice, anatomie, filosofie en geschiedenis. Veel mooi huiswerk. Bea

Ik waardeer deze training met een 10! heb heel veel geleerd in deze training over houdingen, adem en filosofie. Echt als een verdieping ervaren. Wat een feestje om dit te mogen doen. Eline

Ik waardeer deze training met een 9! Uitgebreide informatie en stof, fijn gevoel van openheid in de lessen. Uitleg over hoe je precies je spieren en lichaam moet gebruiken in houdingen. De persoonlijke opdrachten waren mooi om elkaar, jezelf en de plek van yoga daarin te leren kennen. Fijne locatie. De zelfkeuze in huiswerk en extra samenkomen was top. Roxanne

Ik waardeer deze training met een 9! Er was een goede balans tussen theorie en praktijk. Ieder weekend was een cadeautje op zich. Ik heb echt veel geleerd en heb het idee dat ik nu een mooie basis heb om op verder te bouwen. Lydia

Terug naar Inhoud

%d bloggers liken dit: