Integratieve coaching & counseling

Tijd voor verandering!
Sterker worden, zorgelozer zijn, je hart volgen, energie hebben.
Verlang je hiernaar?
Durf nu de stap te nemen en vertel me je verhaal.

Voor het laatste jaar van mijn opleiding integratieve (holistische) coaching & counseling zoek ik cliënten die geen bezwaar hebben tegen het feit dat hun casus anoniem wordt besproken in de supervisie. Word ‘examen’ cliënt en betaal 6 sessies voor slechts €150,- euro! (ex 21% btw t/m november 2021, vanaf januari 2022 €210,- inclusief)
Maak een afspraak.
Reviews

Mijn naam is Nanda van Praag, en ik heb een praktijk voor yoga, yogatherapie, coaching & counseling (psychotherapie ‘light’). Op dit moment doe ik een serieuze vervolgopleiding “Integratieve coaching & counseling” aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Integratief is kijken naar de mens als geheel. Niet alleen jouw denken en voelen, maar ook je gedrag, je persoonlijkheid, je fysieke constitutie, je unieke talent speelt mee,  en de mensen met wie je je omringt en wat voor jou zinvol is. Een meer holistische benadering dus.

Ik zoek: Mensen die met mij een traject in willen gaan van 6 sessies voor slechts €150,- (vanaf januari 2022 €210,- incl.). Terwijl je bij mij in behandeling bent, put ik uit een scala van nieuwe technieken die ik leer in de opleiding, zoals ‘absorbtietrance’ en ‘kerntransformatie’. Ook bespreek ik jouw ‘case’ anoniem, geheel volgens de privacy richtlijnen, waarbij een supervisor, en eventueel mede studenten meekijken naar mijn doen en laten –  waardoor jij uiteindelijk de best mogelijke begeleiding krijgt. Het kan zijn dat ik je een keer vraag deel te nemen aan een praktijk examen. Soms zal ik fragmenten opnemen (video of incidenteel online via Zoom) om te gebruiken voor leerdoeleinden.

Wanneer kun je bij mij terecht:

  • Bij problemen op je werk, studie of in persoonlijke relaties
  • Bij stress, faalangst, onzekerheid of belemmerend perfectionisme,
  • Als je assertiever wilt worden of wilt leren je grenzen te stellen
  • Bij fysieke klachten zonder medische oorzaak, niet medisch verklaarde vermoeidheid
  • Als je jouw talenten wilt vinden en benutten
  • Bij het veranderen van leefgewoontes

Interesse? Maak een afspraak! Of neem contact op voor meer informatie.
Meer lezen over Integratieve counseling of Yin Yoga Therapie

%d bloggers liken dit: