Integratieve coaching & counseling

Tijd voor verandering!
Wil je sterker worden, zorgelozer zijn, je hart volgen, energie hebben?
Durf nu de stap te nemen. Vertel me je verhaal.

Wanneer kun je bij mij terecht?

  • Bij stressklachten, angstige spanning en onrust
  • Bij mentale en emotionele problemen
  • Bij fysieke klachten zonder medische verklaarde oorzaak of niet medisch verklaarde vermoeidheid
  • Bij het vinden van talenten, inspiratie, zingeving

Ik ben integratief therapeut in opleiding en ben altijd op zoek naar cliënten die geen bezwaar hebben tegen het feit dat hun casus anoniem wordt besproken in de supervisie.
Maak een afspraak.
Reviews

Mijn naam is Nanda van Praag en ik heb een praktijk voor yoga, yogatherapie, coaching & counseling (psychotherapie ‘light’). Daarnaast ben ik integratief therapeut in opleiding (aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam). Integratief is kijken naar de mens als geheel. Niet alleen jouw denken en voelen, maar ook je gedrag, je persoonlijkheid, je fysieke constitutie, je unieke talent speelt mee,  en de mensen met wie je je omringt en wat voor jou zinvol is. Een meer holistische benadering dus. De aanpak sluit altijd aan op jouw unieke kenmerken

Ik heb een speciale aanbieding voor mensen die met mij een traject in willen gaan van 6 sessies voor slechts €300,-. Terwijl je bij mij in behandeling bent, put ik uit een scala van moderne integratieve technieken naast reguliere coachingsinstrumenten. Ook bespreek ik jouw ‘case’ anoniem, geheel volgens de privacy richtlijnen, waarbij een supervisor, en eventueel mede studenten meekijken naar mijn doen en laten –  waardoor jij uiteindelijk de best mogelijke begeleiding krijgt. Het kan zijn dat ik je een keer vraag deel te nemen aan een praktijk examen. Soms zal ik fragmenten opnemen (video of incidenteel online via Zoom) om te gebruiken voor leerdoeleinden.

Interesse? Maak een afspraak! Of neem contact op voor meer informatie.
Meer lezen over Integratieve counseling of Yin Yoga Therapie (tarieven)

Locatie oost
Bluebirds Oost
Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam (route)

Locatie Noord (nabij Eye)
Integratieve Praktijk
Grasweg 50
1031HX Amsterdam (route)

%d bloggers liken dit: