Integratieve Coaching & Counseling

Lukt het niet meer om gemotiveerd te blijven? Je krachtig te voelen? Je ergens toe te zetten? Jezelf te herpakken? Of hoopvol te zijn? Of loop je rond met een probleem of klacht en kom je er niet uit? Wil je verandering? Je bent niet de enige! En je hoeft er niet alleen mee rond te blijven lopen! Met integratieve coaching of counseling vind je nieuwe inzichten en unieke oplossingen waar je nog niet aan gedacht had. De Integratieve benadering is uiterst effectief door een combinatie van reguliere coachingsinterventies en technieken uit de yoga, zoals mindfulness, ademregulatie en imaginaties. Met integratieve coaching & counseling vind je de kracht en moed om te veranderen op diep niveau. Soms blijkt de nieuwe richting makkelijker of lichter te zijn dan je aanvankelijk dacht.

Integratieve coaching & counseling is geschikt bij een breed scala aan klachten:

  • Onverklaarbare angst, gevoel van onveiligheid
  • Faalangst, onzekerheid
  • Stress, spanning, opgejaagdheid en piekeren
  • Onverklaarde lichamelijke klachten, herstel na ziekte
  • Futloosheid, geen energie, somberheid
  • Heb je andere klachten of problemen? kijk dan bij coaching (met of zonder yoga op maat)

Hoe het werkt
Integratieve counseling is integratieve gesprekstherapie. Dit is “psychotherapie light” waarbij aspecten van yoga (ademtechnieken, oefeningen, mindfulness, meditatie, visualisatie) kunnen worden ingezet. Twijfel je nog of integratieve coaching & counseling jou kan helpen? Doe dan hier de checklist.

Visie
Integratieve caching & counseling is persoonlijk en houdt rekening met individuele verschillen. De ene mens is de andere niet. Onze opvoeding en temperament, onze leeftijd en eerder gemaakte keuzes, onze wilskracht en draagkracht bepalen voor een groot deel wie we zijn. Verandering is altijd mogelijk, op welk niveau dat gebeurt, wordt bepaald door de motivatie van de cliënt en deskundigheid van de therapeut. Een ‘veilige’ setting is een voorwaarde.

Doel
Ten eerste gaan we ernaar streven dat je klachten, angsten of problemen niet meer je leven beheersen en dat je weet hoe je het beste om kan gaan met jouw klacht, probleem of angst. De volgende stap is dat de klachten verminderen. Uiteindelijk wil je weer vitaliteit en zorgeloosheid ervaren, je gelukkig voelen. Kalm zijn en energiek tegelijk. Na een aantal sessies is er is weer ruimte voor plezier en voluit genieten. Reviews

Maak een afspraak

Voor vragen neem contact op.

Tarief
€55,- per consult van 1 uur. 3 sessies voor €150,- (binnen één maand). Vanaf 1 september 2021 €65,- per consult, 3 sessies voor €180,-.

ONLINE via Zoom of op locatie:
Bluebirds Yoga, Louise Wentstraat 186, 1018 MS Amsterdam. (In overleg op één van de andere Bluebirds-locaties in West/Centrum)

%d bloggers liken dit: