Counseling & Yoga

Counseling en Yoga is geschikt bij een breed scala aan klachten:

  • Onverklaarbare angst, gevoel van onveiligheid
  • Faalangst, onzekerheid
  • Stress, spanning, opgejaagdheid en piekeren
  • Onverklaarde lichamelijke klachten, herstel na ziekte
  • Futloosheid, geen energie, somberheid

Hoe het werkt
Individuele counseling is integratieve gesprekstherapie. Dit is “psychotherapie light” waarbij aspecten van yoga (ademtechnieken, oefeningen, mindfulness, meditatie) kunnen worden ingezet. We beginnen iedere sessie met een gesprek. Het tweede deel van de sessie bestaat uit yogaoefeningen die helpen bij de specifieke klachten of problematiek. Dit kunnen dus ook ademhalingsoefeningen, mindfulness- of meditatie oefeningen zijn. Het hangt van de aard van het probleem af welke- en hoeveel oefeningen we gaan doen. Twijfel je nog of counseling en yoga jou kan helpen? Doe dan hier de checklist.

Visie
Counseling is persoonlijk en houdt rekening met individuele verschillen. De ene mens is de andere niet. Onze opvoeding en temperament, onze leeftijd en eerder gemaakte keuzes, onze wilskracht en draagkracht bepalen voor een groot deel wie we zijn. Verandering is altijd mogelijk, op welk niveau dat gebeurt, wordt bepaald door de motivatie van de cliënt en deskundigheid van de therapeut. Een ‘veilige’ setting is een voorwaarde.

Doel
Ten eerste gaan we ernaar streven dat je klachten, angsten of problemen niet meer je leven beheersen en dat je weet hoe je het beste om kan gaan met jouw klacht, probleem of angst. De volgende stap is dat de klachten verminderen. Uiteindelijk wil je weer vitaliteit en zorgeloosheid ervaren, je gelukkig voelen. Kalm zijn en energiek tegelijk. Na een aantal sessies counseling en yoga is er is weer ruimte voor plezier en voluit genieten.

Maak een afspraak voor counseling & yoga.

Voor vragen neem contact op.

Tarief
€55,- per consult van 1 uur. 3 sessies voor €150,- (binnen één maand).

Locatie
Bluebirds Yoga, Louise Wentstraat 186, 1018 MS Amsterdam. (In overleg op één van de andere Bluebirds-locaties in West/Centrum)

%d bloggers liken dit: